Love Handles Wegwerken

De UltraShape behandeling vermindert de vetophopingen in het lichaam die moeilijk weg te krijgen zijn door alleen te sporten. De behandeling helpt met love handles wegwerken. Deze procedure kan echter niet worden gebruikt voor de behandeling van gewichtsverlies alleen. UltraShape behandeling is het beste voor het verminderen van cellulite en vet. Dit verbetert lichaamsvorm en contour en vermindert omtrek. De resultaten van UltraShape behandeling kunnen met voortdurende gewichtsbehoudsactiviteiten lang intact blijven.

Het is essentieel om te blijven sporten en niet uitsluitend af te hangen van de behandeling(en). Het doen van regelmatige oefeningen is efficiënter in het verminderen van lichaamsgewicht en het risico om coronaire medische voorwaarden te ontwikkelen. Dit complementeren met een UltraShape behandeling zorgt ervoor dat vetrollen geen kans maken.

Deze procedure kan niet worden uitgevoerd op lichaamsdelen zoals het hoofd, de nek en andere benige delen van het lichaam. Door regelmatig te sporten en oefeningen te blijven doen als extra naast de behandeling, is dit ook niet nodig.


Love Handles Wegwerken met dieet

Het is van vitaal belang om na de cavitatieprocedure een evenwichtig dieet met weinig calorieën te volgen en aan ichaamsbeweging te doen. Dit zal helpen om uw lichaamsgewicht onder controle te houden en aandoeningen zoals (pre)diabetes bij zwaarlijvige vrouwen te behandelen.

Personen die voor een behandeling in aanmerking komen, zijn onder meer personen met stabiele Body Mass Index-waarden en vrouwen met adipositas rond de buik. De volgende personen mogen de procedure niet ondergaan:

  • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
  • Personen met een huidplooi lager dan 2cm
  • Infectie of ontsteking in de regio waar de procedure zal worden uitgevoerd
  • Personen met een geschiedenis van maligniteiten
  • Personen met een pacemaker of andere metalen implantaten
  • Personen met stollingsstoornissen of met medicatie die de bloedstolling beïnvloedt
  • Personen met ernstige medische aandoeningen zoals diabetes en osteoporose

Love Handles Wegwerken

Trainen is de ultieme methode om de behandeling te ondersteunen.