Love Handles Trainen

Ondanks hun schattige naam, is er niet veel om van te houden aan love handles.

Love handles trainen is niet altijd even makkelijk. Love handles zijn een andere naam voor het overtollige vet dat aan de zijkanten van de taille zit en over de bovenkant van broeken hangt. Love handles trainen is daarom essentieel als supplement bij de behandeling. Dit vet, ook wel ‘muffin top’ genoemd, kan een uitdaging zijn om kwijt te raken.

Veel mensen proberen dit specifieke gebied aan te pakken met eindeloze zijwaartse crunches en andere buikspieroefeningen die gericht zijn op de schuine buikspieren, spieren die langs de zijkanten van de torso lopen. Echter, dit is niet een effectieve manier om love handles te verliezen.

Om je te ontdoen van love handles, is het belangrijk om binnen je dieet, lichaamsbeweging en levensstijl veranderingen aan te brengen.


Het vinden van eenvoudige manieren om het aantal calorieën die je verbrandt gedurende de dag te verhogen is een uitstekende manier om overtollig lichaamsvet te verliezen.

Veel mensen leiden een zittende levensstijl en hebben kantoorbanen waarbij ze uren achter elkaar zitten. Studies tonen aan dat langdurig zitten niet goed is voor je gezondheid of je taille. Uit een onderzoek onder 276 mensen bleek dat elke 15 minuten langer zittend gedrag gepaard ging met een toename van de tailleomvang met 0,05 inch (0,13 cm).

Een gewoonte creëren die zo eenvoudig is als elk half uur een timer zetten om op te staan en naar de waterkoeler te lopen, kan een groot verschil maken voor gewichtsverlies.

Investeren in een stappenteller is een goede manier om je stappen bij te houden en precies te zien hoeveel je beweegt gedurende de dag.

Bezig zijn met elke vorm van fysieke activiteit kan u helpen uw love handles te verliezen, maar het toevoegen van krachttraining aan uw routine kan vooral gunstig zijn. De termen gewicht training, krachttraining en weerstandtraining zijn over het algemeen onderling verwisselbaar. Zij betekenen allen het samentrekken van uw spieren tegen één of andere vorm van weerstand om uw sterkte te bouwen.