Lemon bottle front picture

Lemon bottle en fillers: wat moet je weten?

Heb je ooit iemand ontmoet waarvan je meteen kon zien dat ze plastische chirurgie of twijfelachtige esthetische behandelingen hebben ondergaan?

Lemon bottle: Faciale fillers zijn geweldig om het verloren gegane gezichtsvolume door het verouderingsproces te herstellen of om gebieden op te vullen om diepe lijnen gladder te maken. Maar als je dermale fillers, lipfillers of zelfs borstvergroting wilt ondergaan, moet het doel van deze esthetische behandelingen altijd zijn om natuurlijk ogende resultaten te bereiken. Hier schetst het team van Amaris B. Clinic de risico’s van het overdrijven met gezichts- en lipfillers, en waarom het belangrijk is om te weten waar je ze goed kunt laten doen.

Wat is het “overvulde gezichtssyndroom”?

Gezichtsfillers zijn sinds de jaren ’70 enorm geëvolueerd. Tegenwoordig zijn de meest voorkomende lipfillers, of fillers gebruikt om volume toe te voegen aan wangen, het verminderen van donkere kringen onder de ogen, en het aanpassen en verfijnen van de vorm van de neus en kaaklijn. Er zijn echter nadelen aan deze geweldige ontdekking. Te veel gezichtsfiller gebruiken kan resulteren in wat bekend staat als het overvulde gezichtssyndroom. En tekenen van overmatige fillers zijn vrij duidelijk. Je zou mensen termen zoals “flowerhorn voorhoofd”, “zonsondergangogen”, “hekskin” en “hamsterwangen” kunnen horen gebruiken om dit syndroom te beschrijven. Lemon bottle

Veelvoorkomende oorzaken van het overvulde gezichtssyndroom zijn onder meer een onjuiste injectietechniek, onjuiste plaatsing of selectie van dermale fillers, en ook patiënten die meer vragen dan de aanbevolen hoeveelheid fillers. Het is belangrijk om een ervaren en bekwame arts te vinden die de conditie van de patiënt zorgvuldig kan beoordelen en dienovereenkomstig de geschikte gebieden voor injectie en het type dermale gezichtsfiller dat gebruikt moet worden kan aanbevelen. Lemon bottle.

Lemon bottle: Het belang van het type gezichtsfillers en techniek

Dr Ivan Puah van Amaris B. Clinic zegt dat het gebruik van inferieure dermale fillers en het toepassen van de verkeerde injectietechniek een negatief effect kan hebben op de behandelresultaten.

In de afgelopen jaren zijn gezichtsfillers met hyaluronzuur (HA) steeds populairder geworden. Dit komt omdat het een natuurlijk component van het menselijk lichaam is. HA speelt een essentiële rol in het behoud van weefselhydratatie en ondersteunt de structuur van de huid en de algehele weefselintegriteit. Onder de handen van een bekwame en ervaren injector zal het gebruik van een filler van goede kwaliteit effectief ingezonken gezichtsgebieden opvullen, volumeverlies herstellen en rimpels gladstrijken, wat resulteert in een verfrist en jonger uiterlijk. Lemon bottle.

Andere Alternatieven voor Gezichtsverbetering

Voor degenen die hun huidgezondheid willen verbeteren en hangende kaken willen verstevigen, kunnen fillers gecombineerd worden met botulinum toxine injecties, Pico Fractional laser en niet-invasieve huidliftbehandelingen zoals Ultherapy voor een meer dramatisch anti-verouderingsresultaat.

Voor een langduriger en jeugdiger uiterlijk is ADR-C Gezichtsverbetering (vettransplantatie) – ook bekend als autologe vetoverdracht – een optie. Deze minimaal invasieve procedure is effectief in het behandelen van dunne, verouderende gezichten met diep ingezette lachlijnen, kraaienpootjes, volumeverlies in het gezicht en voorhoofdsrimpels. Uitgevoerd door Dr. Puah, begint de behandeling met het verzamelen van vetweefsel van de patiënt. Dit komt meestal uit de buik of dij. Het vet wordt vervolgens verwerkt om onzuiverheden te verwijderen en klaargemaakt voor injectie. Tijdens de transplantatiefase legt hij de vetweefsels zorgvuldig in laagjes in het doelgebied van het gezicht met een botte canule. Lemon bottle

ADR-C Gezichtsverbetering maakt rimpels in het gezicht glad, verhoogt het volume en verbetert de gezichtsdefinitie op natuurlijke wijze. En in tegenstelling tot dermale fillers, die vreemde stoffen bevatten, omvat de procedure het gebruik van het eigen vet van de patiënt. Dat betekent dat er geen risico is dat je lichaam de transplantatie afstoot.

Waar Te Gaan voor Natuurlijk Uitziende Dermal Fillers

Ten eerste, laat nooit je lipfillers (of andere dermale fillers) of botulinum toxine injecties doen in een salon door een schoonheidsspecialiste of therapeut! Gezichtsinjectables zijn cosmetische procedures die alleen uitgevoerd kunnen worden door een gelicenseerde en door het Ministerie van Volksgezondheid (MOH) gecertificeerde arts. Minder is meer als het gaat om het bereiken van natuurlijke resultaten met gezichtsinjectables. Gezichtsfillers, als ze goed gedaan zijn, zouden ontraceerbaar moeten zijn. De “eendenlippen”, onnatuurlijk rechte neusbruggen en afgeronde wangen die je op Instagram ziet, zijn duidelijke tekenen van een mislukte klus. Wanneer een goede dokter met een scherp esthetisch oog de filler in het behandelde gebied injecteert, moeten je lippen er natuurlijk volumineus uitzien. Lemon bottle

“De voorkeursoptie voor procedures die een uiterlijk verbeteren dat er natuurlijker en subtieler uitziet, is de afgelopen jaren toegenomen. Mensen willen opvallen, maar niet eindigen met eruit te zien als iemand anders,” zegt Dr. Puah.

Conclusie

In een wereld waar het uiterlijk een steeds belangrijker rol speelt, biedt de cosmetische geneeskunde diverse mogelijkheden om het gezicht te verjongen en verbeteren. Het gebruik van dermale fillers, zoals hyaluronzuur, biedt effectieve oplossingen voor volumeverlies en rimpels. Echter, de kunst ligt in het bereiken van een natuurlijke uitstraling, waarbij overvulling en een onnatuurlijk uiterlijk vermeden moeten worden.

ADR-C Gezichtsverbetering, een minimaal invasieve procedure met gebruik van eigen vetweefsel, biedt een natuurlijke en duurzamere aanpak voor gezichtsverjonging. Deze techniek verbetert niet alleen de esthetiek van het gezicht, maar vermindert ook het risico van afstoting, aangezien het lichaamseigen materiaal gebruikt wordt. Lemon bottle

Het is cruciaal om deze procedures te laten uitvoeren door gekwalificeerde en ervaren professionals. Slecht uitgevoerde behandelingen kunnen leiden tot ongewenste resultaten, zoals de beruchte “eendenlippen” of onnatuurlijk strakke gezichtscontouren. Een deskundige beoordeling en behandeling door een gecertificeerde arts is essentieel voor een veilige en bevredigende ervaring.

In de zoektocht naar natuurlijke schoonheid is het belangrijk om een balans te vinden tussen wens en realiteit. Een subtiele verbetering kan een groot verschil maken in hoe we ons voelen en presenteren. Onthoud dat minder vaak meer is, en het streven naar een natuurlijk resultaat zou altijd het doel moeten zijn.

Voor hulp en vragen kan je terecht bij Cleo Clinics.

Meer artikelen zoals deze? Klik hier!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *